+36305604993

www.Laptopmobilvilág.hu


Üdvözöljük a Laptopmobilvilág oldalán!

Szolgáltatások:

Bevizsgálás, adatmentés, operációs rendszer telepítése javítása optimalizálása, hardver driver telepítés javítása, Notebook tisztítás javítás bővítés, SSD bővítés, HDD átalakítás, BGA ki-be forrasztás és csere, újra golyózás, alaplap javítás, mobil szerviz, konzol, szerviz, Stb...

Laptop és mobiltelefonok adás-vétele cseréje, beszámítása.

Vásárolja meg termékünket. Érdeklődjön akcióinkról. Kérjen egyedi árajánlatot.

Az eladásra szánt használt termékek teljes átvizsgáláson és karbantartáson esnek át. Tesztelés alatt megpróbáljuk feltárni a esetleges rejtett hibákat hogy a választott Notebook, laptop megfelelő eszköze legyen a munkában vagy szórakozásban .

Kínálatunkban a következő termékek közül válogathat:

notebook, Mobil telefon, laptopok, asztali Pc, hordozható számítógép, alkatrészek, tartozékok, hálózati eszközök, új és használt termékek, memóriák, processzor, alaplap, ventilátor, számítógépház, akkumulátor, töltők, kijelző, monitor, kábelek, tápegységek, USB, HDD, merevlemez, SSD, billentyűzet, klaviatúra, egér, WIFI, router, táska és még sok-sok elektronikai termék, árusítása, forgalmazása, szervizelése, javítása.Több mint 20 éve foglalkozunk számítástechnikai és biztonságtechnikai termékek forgalmazásával és szervizelésével.

Megfelelő tapasztalatunk és rengeteg vissza járó ügyfelünk van, mert tudjuk hogy csak alaposan letesztelt hibátlan termékeket szabad értékesíteni és egy szerviz csak a megfelelő tesztelés után tekinthető késznek.


13 saját üzletünk volt. Jelenleg csak webes értékesítéssel foglalkozunk Kis és Nagykereskedelem szintjén.