+36305604993

Érdemes laptop SSD-re beruházni? Naná! Soroljuk, miért!

Az SSD azaz Solid State Drive (szilárdtest) egy olyan meghajtó, ami nem tartalmaz mozgó alkatrészt, éppen ezért sokkal kevésbé sérülékeny, mint a hagyományos HDD-k. De nemcsak emiatt, hanem számos egyéb jellemzője miatt ajánlatos új vagy használt laptopunkat felturbózni egy kis SSD-vel. Összeszedtük neked a legfontosabb tudnivalókat és adunk pár remek tippet, ha SSD-ben gondolkodsz!

tovább a bejegyzésre

Gamer kontra business man – mi alapján válasszunk laptopot? (h1)

Mindenki használ laptopot, notebookot, tabletet vagy asztali gépet, a mai kor kihívásainak már nem lehet megfelelni másként, és természetesen az sem másodlagos, hogy szórakozásaink, közösségeink nagy része is csak ezekről az eszközökről érhetőek el. De, hogyan válasszunk megfelelő új vagy használt laptopot? Más és más szempontot vesz figyelembe egy átlagfelhasználó, egy üzletember vagy akár egy videojáték fanatikus.

tovább a bejegyzésre

Új vagy használt laptopot vegyek? Segítünk a döntésben

Néhány évente előáll az a helyzet, hogy lecseréljük laptopunkat, notebookunkat, de az is lehet, hogy idősebb ismerősünket vettük rá végre, hogy asztali gépét egy mobilisabb változatra cserélje. Sokan csak a vadiúj eszközökre esküsznek, de vajon tényleg csak az új laptopban lehet száz százalékig megbízni? Körbejárjuk a témát, és elmondjuk, milyen sok érv szól a használt laptopok vásárlása mellett.

tovább a bejegyzésre

7+1 tuti tanács, hogy a laptop akkumulátorod hosszú ideig bírja

A laptop akkumulátor egy egyszerű, de fontos tartozéka a hordozható számítógépeknek, hiszen elektromos áram nélkül is képes akár órákig is működtetni az eszközöd. Mindenki arra vágyik, hogy laptopja vagy notebookja a lehető leghosszabb ideig bírja anélkül, hogy be kellene dugni. Ehhez pedig a kulcs a megfelelő és hatékony akkumulátor használat. Most elolvashatod azokat a legfontosabb praktikákat, melyekkel megnövelheted laptop akkumulátorod hatékonyságát!

tovább a bejegyzésre